Online poker valsspelen en traditionele real-world poker bedrog hebben een ding gemeen, ze zijn zowel voor de verliezers. Jammer genoeg zijn veel pokerspelers – vooral die relatief nieuw voor online poker spelen vaak fout bluffen voor vreemdgaan.

Bluffen in online poker is aanzienlijk verschillen van bluffen op een real-world poker tafel. Voor een ding, bluffen over het internet is veel moeilijker te detecteren dan bluffen op een home poker spel met de jongens of op een poker room in een casino. Onnodig te zeggen, in sommige opzichten deze online-offline verschillen kan werken, hetzij voor of tegen je.

Natuurlijk als je de een doet het bluffen, u bent in de plaats van de bestuurder en dus in een veel groter voordeel. Op dezelfde manier vindt u uzelf op een gelijke nadeel wanneer op het ontvangende einde van een bluffen tegenstander. En dan zijn er ook nog de beginnende online spelers die zich misschien nieuw voor de Web-formaat, verkeerd interpreteren bluffen voor online poker valsspelen.

Deze typische poker ‘vertelt’ dat je zou hopelijk idee in een echte pokertafel, zoals lichaamstaal, een van de oogbewegingen, toegenomen perspiring enz., zijn allemaal niet-bestaande als het gaat om de online poker wereld. In feite is uw online uitdagers kunnen worden volledig freaking out voor hun computer-schermen (in het comfort van hun eigen huis) en ongecontroleerd zweten, maar je zou niet eens weten. Uiteraard betekent dit dat u kunt hetzelfde doen.

Hoe kan je weer wat lijkt te zijn van een negatieve situatie in een positieve, een waarin je kunt bluffen meest effectief in orde te krijgen (en houden) de scepter zwaait? Een goede vraag inderdaad. Te beantwoorden, hieronder staan enkele fundamentele strategie├źn zorgen ervoor dat u tot een meer succesvolle bluffer, evenals een betere lezer van deze hustlers zij zich in de online poker bedrog:

Pas op voor bluffen wanneer er sprake is van een grote pot te winnen. Als je bluf laat in een hand, de pot zouden hebben geteeld zozeer dat je tegenstander vraagt, gewoon omdat hij steeds waar voor zijn geld. Dus altijd op de hoogte zijn van de grootte van de pot.

Slechts bluf van tijd tot tijd en hoeven niet in een gewoonte van. Mocht je gepakt bluffen heb je weinig kans om weg te komen een tweede keer. Bluffen mag alleen worden gedaan op de meest geschikte tijden. Serial bluffers, moet worden opgemerkt, vaak liquideren verdenking van online poker vreemdgaan, dus voorzichtigheid.

Nooit bluffen tegen wanhopige gokkers. Bluffing een speler op een korte stapel zal waarschijnlijk resulteren in een ‘gesprek’. Moet de korte gestapeld tegenstander worden geconfronteerd off tegen u uitsluitend, hij zal waarschijnlijk aannemen dat een verdubbeling van het risico waard is, ongeacht wat je hand kan bevatten.

Bluf alleen in positie. Als je zittend aan een 10-speler Sit ‘n Go-toernooi en voor het eerst voor het plaatsen van uw inzet, geen bluf. Hoe meer spelers plaatsen hun inzet nadat u, hoe groter de kans dat u wordt gebeld. Dus je zou het verstandig zijn om uw bluffs voor wanneer je in de late positie.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *